• Binnen 24 uur geleverd in Engeland
  • 100% veilig en betrouwbaar
  • TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd
  • Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Binnen 24 uur geleverd in Engeland

100% veilig en betrouwbaar

TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd

Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Brexit

De Brexit heeft veel gevolgen voor de transportsector. Wilt u dat de Brexit u niet belemmert wat betreft het transporteren van uw ladingen? Dat komt goed uit. Transinfo Expeditie heeft een unieke werkwijze waardoor wij u compleet kunnen ontzorgen op het gebied van het leveren van goederen naar de UK. Daarbij hoeft u geen rekening te houden met bijkomende administratieve rompslomp. Wij nemen al uw zorgen uit handen, zodat het transporteren van uw goederen.

BREXIT Johson

Complete Brexit ontzorging

De UK is één van de belangrijkste handelspartners van Nederland. Wilt u ook graag gewoon uw goederen blijven transporteren naar de UK? Bij ons hoeft u de Brexit niet als een belemmering te zien. Wij zorgen voor complete ontzorging. Wat u van ons kunt verwachten?

  • Wij doen de aangifte van uw goederen
  • Onze inklaringsagent regelt het inklaren van de goederen, de douaneformaliteiten en de tijdelijke opslag van uw goederen
  • Dankzij onze geautomatiseerde software hoeft u zelf niet om te kijken naar het bijhouden van de administratie. Wij koppelen ons systeem aan die van u en regelen dat alles netjes en correct is ingesteld.
  • Wij zorgen voor de tijdelijke opslag van uw goederen, zodat u dit niet zelf hoeft te regelen

Track and trace

Wij begrijpen dat u graag wilt weten waar uw goederen zijn. Daarom krijgt u bij ons altijd een track and trace code, zodat u precies in de gaten kunt houden wanneer uw goederen geleverd worden.

Meer weten over de Brexit?

Wilt u ook graag weten hoe wij u kunnen helpen met uw transport op het gebied van de Brexit? Of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan met u in gesprek en helpen u verder.

Daarom kiest u voor Transinfo

Contact informatie

IJzersteden 12
7547 TB Enschede
The Netherlands

053 430 3616
sales@transinfo.nl