• Binnen 24 uur geleverd in Engeland
  • 100% veilig en betrouwbaar
  • TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd
  • Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Binnen 24 uur geleverd in Engeland

100% veilig en betrouwbaar

TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd

Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Transport

Heeft u goederen die u wilt transporteren? Dan wilt u natuurlijk wel dat dit op een zorgvuldig en veilige manier gebeurt. Bij Transinfo Expeditie kunt u gebruikmaken van onze transport dienstverlening op hoogwaardig niveau. Wij zorgen ervoor dat uw goederen efficiënt van A naar B worden vervoerd, door West-Europa.

Focus op de UK

Onze chauffeurs kennen de wegen en vervoeren uw goederen met de grootste zorg die u maar kunt wensen. Daarbij ligt de focus bij ons op de UK. Snelheid en gemak zijn daarbij de kernwoorden. Wij maken het mogelijk om u naar de UK binnen 24 uur op de plaats van bestemming te kunnen leveren. Is de zending aan het eind van de middag aangemeld? Dan betekent dit in de meeste gevallen dat uw klanten uw zending op de volgende dag ontvangen. Hierdoor houdt u de snelheid in uw productie en distributie.

Track and trace

Naast de UK kunt u ook bij ons terecht voor het vervoeren van uw goederen door de rest van West-Europa. Wij vinden het belangrijk dat u altijd inzicht heeft in uw goederen. Daarom krijgt u altijd een track and trace code, zodat u precies in de gaten kunt houden wanneer uw goederen geleverd worden. Wel zo fijn.

EDI

Uw goederen veilig en efficiënt van A naar B: die taak nemen we graag uit uw handen. Natuurlijk zijn er wel administratieve taken die u moet regelen wanneer u kiest voor het transporteren van uw goederen. Wij werken met EDI: een softwaresysteem waardoor we uw administratiesysteem kunnen koppelen aan dat van ons. De systemen wisselen automatisch gegevens uit wat betreft orders, voorraden, verzendingen en facturen. Dit bespaart u een hoop tijd en kosten wat betreft de afhandeling van administratieve zaken.

Meer weten over transport?

Wilt u ook graag het transport overlaten aan ons? Of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan met u in gesprek en helpen u verder.

Daarom kiest u voor Transinfo

Contact informatie

IJzersteden 12
7547 TB Enschede
The Netherlands

053 430 3616
sales@transinfo.nl