• Binnen 24 uur geleverd in Engeland
  • 100% veilig en betrouwbaar
  • TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd
  • Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Binnen 24 uur geleverd in Engeland

100% veilig en betrouwbaar

TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd

Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Stukgoedvervoer

Bent u op zoek naar een geschikte partij voor het vervoeren van stukgoed? Bij Transinfo beschikken we over de juiste materialen om stukgoed te transporteren. Onder stukgoed worden goederen die verpakt zijn verstaan. Dit kan bijvoorbeeld zijn in een doos of verschillende dozen op een pallet. Heeft u hier interesse in? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Stukgoedvervoer uitbesteden

Bij Transinfo kunt u gebruikmaken van onze stukgoedvervoer dienstverlening op hoogwaardig niveau. Wij zorgen ervoor dat uw goederen zorgvuldig, efficiënt en veilig worden vervoerd. Wij gaan zo secuur mogelijk om met uw goederen zodat deze in topstaat aankomen op de plaats van bestemming. Geef aan naar welke plek in Europa u uw goederen wilt verzenden en wij gaan voor u aan de slag om de verzending rond te maken.

Meer weten over stukgoed transport?

Bent u na het lezen van bovenstaande ook benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van stukgoed vervoer? Of wilt u meer weten over stukgoed transport? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Wij gaan persoonlijk met u in gesprek om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen.

Daarom kiest u voor Transinfo

Contact informatie

IJzersteden 12
7547 TB Enschede
The Netherlands

053 430 3616
sales@transinfo.nl