• Binnen 24 uur geleverd in Engeland
  • 100% veilig en betrouwbaar
  • TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd
  • Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Binnen 24 uur geleverd in Engeland

100% veilig en betrouwbaar

TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd

Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Overslag magazijn Transinfo

Bij Transinfo kunnen we u op alles van het logistieke gebied ontzorgen. Een belangrijk onderdeel van de logistieke tak is de op- en overslag van uw goederen in ons magazijn. Ons warehouse is gevestigd in Enschede. Met deze vestigingslocatie combineren wij een uitstekende bereikbaarheid met een ideale ligging in de driehoek Berlijn – Londen – Brussel. Het warehouse van Transinfo is gemakkelijk te bereiken, zonder al te veel files. Daarnaast ligt het dus ook erg centraal. Profiteer van deze mooie voordelen!

Op en overslag

Bent u op zoek naar een betrouwbaar warehouse voor de op- en overslag van uw goederen? Transinfo Expeditite heeft een moderne opslag waar u met uw gerust hart uw goederen kunt opslaan. U kunt uw producten zowel voor een korte of voor een langere tijd opslaan in ons warehouse. Wij begrijpen dat u het belangrijk vind dat u hier uw producten veilig kunt opslaan. Daarom hebben wij een speciale opslag voor hoogwaardige goederen. Deze ruimte is voorzien van de hoogste veiligheidscertificering (TAPA-A). Dit betekent dat u uw goederen beveiligd kunt laden en lossen.

Meer weten over op- en overslag?

Wilt u meer weten over ons magazijn en de op- en overslag? Of wilt u gebruikmaken van één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Wij gaan persoonlijk met u in gesprek om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen.

Daarom kiest u voor Transinfo

Contact informatie

IJzersteden 12
7547 TB Enschede
The Netherlands

053 430 3616
sales@transinfo.nl