• Binnen 24 uur geleverd in Engeland
  • 100% veilig en betrouwbaar
  • TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd
  • Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Binnen 24 uur geleverd in Engeland

100% veilig en betrouwbaar

TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd

Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Certificaten

Wij zijn in het bezit van diverse certificaten die nodig zijn om op een veilige en verantwoorde manier logistieke werkzaamheden te verrichten. Op deze pagina lichten we in het kort de diverse certificaten uit, zodat u goed weet wat u te wachten staat.

AEO

Wij zijn in het bezit van het AEO certificaat. AEO staat voor Authorised Economic Operator. Dit certificaat is door de douane afgegeven omdat wij internationaal actief zijn.

BRC

Het BRC (British Retail Consortium Global Standards) is een wereldwijde standaard voor voedselveiligheid omtrent productveiligheid, integriteit, rechtsgeldigheid en kwaliteit. De normen zijn specifiek gericht de eisen van grote Engelse supermarktketens. Echter blijkt in de praktijk dat een BRC certificaat steeds vaker een basiseis is voor diverse toonaangevende retailers.

IFS

Het IFS staat voor het International Food Standard. Dit is een certificaat waarbij voedselveiligheid en -kwaliteit wordt gewaarborgd.

TAPA-A

Tot slot zijn wij als één van de weinigen in Nederland in het bezit van het hoogste veiligheidscertificaat TAPA-A. Voor onze klanten is dit een garantie dat uw zendingen snel en veilig op de plaats van bestemming komen.

Meer weten over onze certificaten?

De combinatie van AEO en TAPA-A certificering levert extra financiële voordelen op en een snellere veilige logistieke afhandeling. Wilt u meer weten over onze certificeringen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Daarom kiest u voor Transinfo

Contact informatie

IJzersteden 12
7547 TB Enschede
The Netherlands

053 430 3616
sales@transinfo.nl