• Binnen 24 uur geleverd in Engeland
  • 100% veilig en betrouwbaar
  • TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd
  • Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Binnen 24 uur geleverd in Engeland

100% veilig en betrouwbaar

TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd

Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Douane afhandeling

Bij ons kunt u terecht voor het vervoeren van uw goederen naar andere Europese landen. Wilt u dit ook? Wanneer u uw goederen naar een ander land wilt laten vervoeren krijgt u te maken met de douane. De regels van de douane zijn over het algemeen erg ingewikkeld en verschillen ook nog eens per land. Bovendien veranderen de regels van de douane voortdurend. Wij houden ons constant bezig met het vervoeren van goederen naar andere Europese landen. Doordat wij op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving kunnen wij uw goederen veilig en efficiënt naar de plaats van bestemming vervoeren.

Probleemloos de grens over

Bij Transinfo is het ons dagelijks werk om transport over de grens te verzorgen, hierdoor hebben wij goed zicht op de verschillende regels die van toepassing zijn op uw zendingen. Wij geven u daarom graag advies over de douane afhandeling. Transinfo beschikt over het AEO-veiligheid certificaat, dit levert ons en u voordelen op, op het gebied van douane afhandeling. Wilt u uw goederen ook naar een ander land laten vervoeren? Transinfo zorgt ervoor dat uw goederen probleemloos over de grens komen.

Advies over douane afhandeling

Bent u benieuwd welke regels er van de douane op uw zending van toepassing zijn? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van passend advies op het gebied van douane afhandeling.

Daarom kiest u voor Transinfo

Contact informatie

IJzersteden 12
7547 TB Enschede
The Netherlands

053 430 3616
sales@transinfo.nl