• Binnen 24 uur geleverd in Engeland
  • 100% veilig en betrouwbaar
  • TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd
  • Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Binnen 24 uur geleverd in Engeland

100% veilig en betrouwbaar

TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd

Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Logistiek

Bent u op zoek naar logistieke dienstverlening? Of uw zending nu vijftig kilometer of vijfduizend kilometer moet afleggen, Transinfo Expeditie kan het aan. Wij hebben kwaliteit en zekerheid hoog in ons vaandel staan. Wij vervoeren uw goederen door heel Europa. Veiligheid is ook een belangrijk aspect voor logistieke dienstverlening, vooral ook voor ons. Transinfo heeft daarom de hoogste veiligheidscertificeringen (TAPA-A en AEO). Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw zending, zowel tijdens opslag als transport, bij ons in veilige handen is. Wellicht dat wij op het gebied van logistieke dienstverlening ook iets voor u kunnen betekenen.

Transport is communicatie

Transport is voor ons meer dan goederen van A naar B verzenden. Transport draait ook voor een belangrijk deel om communicatie. Dat begint met het aanmelden van een zending tot en met het afleveren. Daarom nemen wij de communicatie omtrent uw zendingen erg serieus. Daarmee heeft u zekerheid en helpen wij u uw logistieke kosten te verlagen:

  • Gemakkelijk vracht aanmelden via internet
  • Op elk moment inzicht in de status van uw zending
  • Rechtstreeks een bevestiging als de zending op de plaats van bestemming is

Op deze manier weet u bij Transinfo altijd precies waar u aan toe bent.

Logistiek dienstverlening

Wilt u meer weten over onze logistieke dienstverlening? Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Daarom kiest u voor Transinfo

Contact informatie

IJzersteden 12
7547 TB Enschede
The Netherlands

053 430 3616
sales@transinfo.nl