• Binnen 24 uur geleverd in Engeland
  • 100% veilig en betrouwbaar
  • TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd
  • Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Binnen 24 uur geleverd in Engeland

100% veilig en betrouwbaar

TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd

Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Transinfo

Op zoek naar een ervaren speler in de logistieke sector? Sinds 1984 zijn we constant bezig met het stroomlijnen van de logistieke processen van onze opdrachtgevers. Door de jaren heen hebben wij onszelf in de markt gezet als een betrouwbare partij die altijd inspeelt op ontwikkelingen en kansen. Wilt u dus uw logistieke processen uitbesteden aan een ervaren partij? Wij helpen u graag.

Kernwaarden

Snelheid en efficiency: dat is waar het bij ons om draait. Wij weten als geen ander hoe belangrijk communicatie is en daarom houden we onze klanten altijd up-to-date van onze werkzaamheden. Als klant wilt u natuurlijk wel weten waar uw goederen zijn en wanneer deze op de plaats van bestemming zijn aangekomen. Middels een track and trace code weet u altijd precies waar u aan toe bent. Wel zo fijn.

Samenwerken

U kunt ons zien als het logistieke verlengstuk van uw bedrijf. Wij zetten altijd dat ene stapje extra voor onze klanten, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw goederen bij ons in goede handen zijn. Een vast contactpersoon staat u altijd te woord en houdt u op de hoogte van de werkzaamheden, van het begin tot aan het eind. Door onze korte lijntjes weet u altijd waar u aan toe bent.

Ervaren professionals

Bij ons werken enkel professionals die een passie hebben voor logistiek. Ieders op zijn eigen manier. Wij beschikken over de nodige certificaten en diploma’s waardoor wij u altijd goed van dienst kunnen zijn. Zo weet u zeker dat uw goederen en diensten in goede handen zijn.

Meer weten over Transinfo Expeditie?

We kunnen nog wel meer over ons en ons bedrijf vertellen, maar dit doen we graag met u persoonlijk. Zo krijgt u meteen een goed beeld van wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Kortom: wilt u meer weten over Transinfo Expeditie? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Daarom kiest u voor Transinfo

Contact informatie

IJzersteden 12
7547 TB Enschede
The Netherlands

053 430 3616
sales@transinfo.nl