• Binnen 24 uur geleverd in Engeland
  • 100% veilig en betrouwbaar
  • TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd
  • Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Binnen 24 uur geleverd in Engeland

100% veilig en betrouwbaar

TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd

Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Transinfo Expeditie

Bent u op zoek naar een ervaren speler in de transportwereld? Maak kennis met Transinfo Expeditie. Met bijna 40 jaar aan ervaring weten wij precies hoe we zo efficiënt en effectief mogelijk moeten werken op het gebied van direct pallet vervoer en logistiek. Waar kunnen we u mee helpen?

Wat doen wij?

Met ons expertise zorgen wij ervoor dat de logistieke processen van onze opdrachtgevers in de juiste banen worden geleid. Zo zorgen we er niet alleen voor dat uw zendingen op het afgesproken moment op de juiste plek wordt geleverd, maar weten wij ook hoe wij uw goederen maximaal beveiligen zijn tegen inbraak en calamiteiten.

Snelheid en efficiënty

Bij ons draait alles om snelheid en efficiency. Een snelle en goede informatie-uitwisseling met onze opdrachtgevers is van cruciaal belang. Daarom werken wij met EDI. Hiermee kunnen we uw administratiesysteem koppelen aan die van ons, waardoor u rechtstreeks inzicht heeft in uw opgeslagen voorraden. Op deze manier bespaart u een hoop tijd en kosten als het gaat om de afhandeling van administratieve zaken.

Focuspunten

Onze vier focuspunten zijn:

  • Veiligheid: TAPA-A, slot op de trailers, chauffeurs gescreend, constant te volgen, alles volgens tapa normen
  • Betrouwbaarheid: AEO-F, TAP-A, wij komen afspraken na en komen altijd met oplossingen
  • Zichtbaarheid: real-time track op de trailers, rijdend magazijn op slot
  • Duurzaamheid: carbon footprint, EURO-6, pand co2 neutraal

Professioneel en secuur

Ons team bestaat uit een aantal professionals die zich altijd voor de volle 100% inzetten voor onze opdrachtgevers. Wij beschikken over de juiste certificaten en diploma’s om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Uw goederen zijn bij ons in goede handen, dat garanderen wij u.

Meer weten over ons?

Wilt u ook op het gebied van groupage transport of warehouse meer weten? Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek en vertellen u wat wij kunnen doen om u te ontzorgen.

Daarom kiest u voor Transinfo

Contact informatie

IJzersteden 12
7547 TB Enschede
The Netherlands

053 430 3616
sales@transinfo.nl