• Binnen 24 uur geleverd in Engeland
  • 100% veilig en betrouwbaar
  • TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd
  • Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Binnen 24 uur geleverd in Engeland

100% veilig en betrouwbaar

TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd

Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Internationaal transport

Wilt u uw goederen laten vervoeren naar het buitenland? Bij Transinfo hebben we al bijna meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van internationaal transport. Wij vervoeren uw goederen zorgvuldig, veilig en efficiënt binnen West-Europa, met de focus op Groot-Brittannië, Ierland en Duitsland, meer dan 100 trailers per week.

Service van Transinfo

Internationaal transport is voor ons meer dan uw goederen van A naar B vervoeren. Transport draait voor een belangrijk deel ook om communicatie. Daarom ontvangt u altijd een track and trace code van ons, hiermee kunt u het internationaal transport goed in de gaten houden. Zo weet u bijvoorbeeld precies wanneer uw goederen geleverd worden. Dat is handig toch? Naast internationaal transport kunnen wij ook de document afhandeling voor u regelen. Ieder land stelt namelijk zijn eigen regels over de import van goederen. Met onze 25 jaar ervaring weten wij precies met welke douane- en exportdocumenten uw goederen snel en probleemloos de grenzen passeren.

GPS systeem

Bij Transinfo heeft u altijd inzicht in uw goederen. Dit komt doordat trailers een GPS systeem op het slot hebben en ze constant te volgen zijn voor onze planners. De trailers worden gevolgd via de PDA en automatische ETA update’s.

Transinfo verzorgt internationaal transport

Wil u uw goederen binnen Europa laten vervoeren met het internationaal transport van Transinfo? Of wilt u bijvoorbeeld meer weten over onze diensten? Wij willen u graag goed informeren. Neem bij vragen dus gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om al uw vragen te beantwoorden en u persoonlijk verder te helpen.

Daarom kiest u voor Transinfo

Contact informatie

IJzersteden 12
7547 TB Enschede
The Netherlands

053 430 3616
sales@transinfo.nl