• Binnen 24 uur geleverd in Engeland
  • 100% veilig en betrouwbaar
  • TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd
  • Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Binnen 24 uur geleverd in Engeland

100% veilig en betrouwbaar

TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd

Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Warehouse

Bent u op zoek naar een betrouwbaar warehouse waar u uw goederen kunt opslaan? Transinfo Expeditite heeft een moderne opslag waar u met uw gerust hart uw goederen kunt opslaan. U kunt uw producten zowel voor een korte of voor een langere tijd opslaan in het warehouse van Transinfo. Wij hebben een speciale opslag voor hoogwaardige goederen. Deze ruimte is voorzien van de hoogste veiligheidscertificering (TAPA-A). Het warehouse is een douanedepot en AEO-F (douane goedgekeurd). Bovendien zitten alle trailers op slot om veiligheid te garanderen.

Warehouse van Transinfo

Ons warehouse zit gevestigd in Enschede. Met deze vestigingslocatie combineren wij een uitstekende bereikbaarheid met een ideale ligging in de driehoek Berlijn – Londen – Brussel. Ons warehouse van Transinfo is gemakkelijk te bereiken, zonder al te veel files en ligt daarnaast dus ook erg centraal.

TAPA 2021

Warehousing bij Transinfo

U vindt ons warehouse op dit adres: IJzersteden 12, 7547 TB Enschede. Neem bij aanvullende vragen gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Wij gaan persoonlijk met u in gesprek om al uw vragen te beantwoorden.

Daarom kiest u voor Transinfo

Contact informatie

IJzersteden 12
7547 TB Enschede
The Netherlands

053 430 3616
sales@transinfo.nl