• Binnen 24 uur geleverd in Engeland
  • 100% veilig en betrouwbaar
  • TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd
  • Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Binnen 24 uur geleverd in Engeland

100% veilig en betrouwbaar

TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd

Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Supply chain management

Bij ons transportbedrijf draait alles om snelheid, efficiëntie en extra beveiligd transport. Hier komt het Supply Chain Management om de hoek kijken. Zo zorgen wij ervoor dat wij de juiste zaken uitvoeren om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Supply Chain Management gaat vooral over de samenwerking tussen alle bedrijfsonderdelen. Het doel? Wij willen de beste lange termijn klantwaarde realiseren.

Wat is supply chain?

De termen logistiek en supply chain worden veel door elkaar gebruikt. Daarom is het goed om te weten wat supply chain nou eigenlijk is. Supply chain bestaat uit drie verschillende stromen, namelijk de stroom van producten en diensten, de informatiestroom en de geldstroom.

Supply Chain Management houdt in dat deze drie verschillende stromen op een integrale manier worden bestuurd. Er wordt hierbij gekeken naar de verschillende stromen, om goed te kunnen plannen en vooruit te kunnen denken. Logistiek is een onderdeel van het gehele Supply Chain Management proces. Om een zo’n goed mogelijke dienstverlening te kunnen waarborgen, zorgen wij ervoor dat alle onderdelen bij elkaar samenkomen. Hierdoor kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst.

Meer weten?

Wilt u meer weten over supply chain management? Of wilt u gebruikmaken van één van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Wij gaan persoonlijk met u in gesprek om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen.

Daarom kiest u voor Transinfo

Contact informatie

IJzersteden 12
7547 TB Enschede
The Netherlands

053 430 3616
sales@transinfo.nl