• Binnen 24 uur geleverd in Engeland
  • 100% veilig en betrouwbaar
  • TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd
  • Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Binnen 24 uur geleverd in Engeland

100% veilig en betrouwbaar

TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd

Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Onze diensten

Wilt u uw logistieke werkzaamheden uitbesteden aan een ervaren en professionele partij? Transinfo Expeditie biedt diverse diensten aan op het gebied van groupage transport en logistiek.

Diensten

Met onze diensten helpen wij u met het versoepelen en het automatiseren van de logistieke werkzaamheden binnen uw bedrijf. Wij bieden diverse diensten aan waar u gebruik van kunt maken:

Transport

Wilt u graag dat uw goederen veilig en efficiënt van A naar B worden vervoerd? Dagelijks vervoeren wij hoogwaardige zendingen door heel Europa. Doordat wij in het bezit zijn van een TAPA-A certificaat voldoen wij aan de strengste veiligheidseisen. Wij weten precies wat we moeten doen om uw zendingen op de juiste dag en het juiste moment te transporteren. Zo hoeft u verder nergens naar om te kijken.

Logistiek

Van het plannen tot het besturen en organiseren: wij regelen alles op het gebied van logistiek. Daarbij geldt dat u bij ons altijd inzicht heeft in het logistieke proces en de bijbehorende kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Complete ontzorging: dat is waar wij voor gaan.

Warehouse

Uw goederen beschermen en beveiligen, veilig achter slot en grendel. Dat kan bij Transinfo Expeditie. Wij zorgen ervoor dat uw goederen in goede handen zijn, zodat u zich hier niet naar hoeft om te kijken.

Ondersteunende diensten

Ook op het gebied van douaneafhandeling, verzekeringen afsluiten en het opstellen van handelsdocumenten bieden wij u de oplossing. Wij bieden klant specifieke oplossingen die helemaal passen bij uw wensen.

Minder administratieve rompslomp dankzij EDI

Een efficiënte werkwijze: dat is wat wij nastreven. Daarom werken wij met EDI. Dit is een softwaresysteem waardoor we uw administratiesysteem kunnen koppelen aan die van ons. De systemen wisselen automatisch gegevens uit wat betreft orders, voorraden, verzendingen en facturen. Wat dit voor u oplevert? Een hoop tijd en kosten wat betreft de afhandeling van administratieve zaken.

Meer weten over onze diensten?

Heeft u ook interesse in het afnemen van onze diensten? Of wilt u meer weten over één of meerdere diensten? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek en vertellen u wat wij kunnen doen om u te ontzorgen.

Daarom kiest u voor Transinfo

Contact informatie

IJzersteden 12
7547 TB Enschede
The Netherlands

053 430 3616
sales@transinfo.nl